Avointenovienpäivä 17.10.2012

Avoimet ovet Tillolan kyläkoulussa Iitissä

Tillolan kyläkoulun vanhempainyhdistys sekä koulun henkilökunta järjestivät mahdollisuuden tutustua kouluun ja sen toimintaan 17.10.2012. Tilaisuus oli menestys, sillä paikalle saapui runsaasti Iitin kunnan nykyisiä ja tulevia päättäjiä, lasten vanhempia sekä muita asiasta kiinnostuneita. Vierailijat halusivat erityisesti tietoa koulussa toteutettavasta integraatio-opetuksesta sekä koulurakennuksen kunnosta.

Koulun rehtori Kari Valtonen toivotti vieraat tervetulleiksi ja kertoi koulun toiminnasta ja tiloista. Illan aikana koulun kaikkiin tiloihin oli mahdollisuus tutustua. Oppilaiden vanhemmat kertoivat vanhempainyhdistyksestä sekä sen toiminnasta koulun hyväksi. Varainkeruulla on mahdollistettu koululaisille mm. opintoretkiä, liikuntavälineitä sekä koulun www-sivut (www.tillolankoulu.fi).

Päättäjät ja vanhemmat keskustelivat vilkkaasti Iitin koulujen tulevaisuudesta, säästömahdollisuuksista ja koulukuljetuksista. Tilaisuus antoi usealle päättäjälle laajemman näkökulman kyläkouluista ja niiden eduista. Kokonaisuudessaan tilaisuus oli lämminhenkinen ja positiivinen.

Katso kaikki kuvat tapahtumasta  -  Katso tapahtuman seinälehdet